Daniel Zamfir, despre excluderea din PNL: Nu plec. Poate alții au deviat, eu nu

Bogdan Bolojan / 30 ian 2018 / 20:42 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a spus că în ciuda faptului că șeful PNL Ludovic Orban a spus despre el că a deviat de la linia partidului și că există posibilitatea unei "despărțiri", el nu va pleca din partid. 

"(...)Eu nu am acceptat niciodată abuzurile și nu le voi accepta. Eu cred că abuzurile de orice fel trebuie condamnate. Tot îmi spuneți că cineva mă dă afară din partid. Nu mă dă domle' nimeni afară din partid. A spus că 'ne despărțim', dar eu nu plec ! Înțelegeți? Nu plec. S-a invocat că am deviat de la linia partidului. Nu știu dacă am deviat de la linia partidului. Mulți colegi de-ai mei știu bine că nu am deviat de la linia partidului. Poate alții au deviat, eu nu," a spus Daniel Zamfir la România TV. 

Amenințarea lui Ludovic Orban 

Șeful PNL, Ludovic Orban  a spus că Daniel Zamfir a avut o inițiativă care contravine politicii partidului.

"Sunt proiecte asumate de partid, care parcurg o procedură internă de vot și avizare, și cele inițiate individual de parlamentari. Proiectul privind plafonarea dobânzilor nu este susținut de PNL, dar nu pot restrânge dreptul nimănui de a avea inițiativă. Domnul Zamfir are și alte atitudini neconforme cu deciziile partidului și, dacă va continua pe linia asta, ne vom despărți", a declarat Ludovic Orban. 

DCNews a discutat recent cu senatorul Daniel Zamfir, care a oferit redacției răspunsuri concrete. Materialul poate fi accesat AICI. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22