Daniel Zamfir dă peste cap planurile unui ministru: Ce mizerie ne pregătește

Legea dării în plată va fi modificată printr-o ordonanță de urgență, care urmărește să lămurească situația impozitelor de plată, la efectuarea transferului imobilului către bancă, a anunțat, sâmbătă, ministrul Finanțelor Publice, Anca Dragu. 

Deputatul Daniel Zamfir, inițiatorul Legii dării în plată, a reacționat la aflarea acestei vești.

[citeste si]

"Ce mizerie ne pregateste ministrul de finante, dna Paliu-Dragu! Vrea sa modifice Legea Dării în Plată prin Ordonanta de Urgenta! Zice ca Parlamentul a avut o scapare si nu a lamurit cine plateste impozitul! Ce manipulare! Dar Ministerul de finante de ce nu a sesizat asta intr-un an de zile? Ca doar cine plateste si cum se colecteaza impozitele e in sarcina Ministerului de finante!

Va spun eu: Pentru ca in toata aceasta perioada, dna Paliu Dragu, dnul Biris si mai ales dnul Jiru au facut tot ce le-a stat in putinta sa torpileze legea, sa o saboteze, fiind de partea bancilor straine si impotriva romanilor! Ei stiu bine ca daca vor clarificarea platii impozitului, asta se face intervenind la Codul Fiscal, in niciun caz la Legea Darii in Plata! Asta e o noua incercare a bancilor de a modifica Legea darii in plata pe placul lor, prin cei care le servesc interesele in interiorul Guvernului tehnocrat!

Eu cred ca Parlamentul nu a avut doar o scapare. Au fost chiar doua. Prima a fost aceea ca a admis ca un functionar mediocru sa fie investit cu o asemenea demnitate, iar a doua, ca i-a permis sa mai ramana in functie dupa declaratia impardonabila, profund jignitoare pe care a facut-o la adresa romanilor la scurt timp de la preluarea functiei!", a scris deputatul Daniel Zamfir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel