EXCLUSIV  Daniel Tudorache, INTERVIU. Primarul Sectorului 1 face marile anunțuri

Daniel Tudorache, primar Sector 1 București
Daniel Tudorache, primar Sector 1 București

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Puteți urmări interviul cu primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, vineri, 23 martie, începând cu ora 11:00, atât pe pagina Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News. Edilul a abordat subiectele la zi din politică, dar a vorbit și despre probleme din Sectorul 1 și soluțiile aferente.

Primăria Sectorului 1 celebrează Centenarul Marii Uniri prin sărbătorirea unirii Basarabiei cu România din 27 martie 1918

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și Consiliul Local invită locuitorii Sectorului 1 la un spectacol de muzică și dansuri populare românești prilejuit de celebrarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Evenimentul va avea loc duminică, 25 martie 2018, începând cu ora 16:00, în Berăria H din Parcul Herăstrău.

Pentru a marca acest moment de sărbătoare, în anul Centenarului Marii Uniri, organizatorii au pregătit un spectacol de muzică și dansuri populare românești. Vor urca pe scenă mari nume ale folclorului românesc precum Ion Paladi, Mioara Velicu, Silvana Rîciu, Angelica Flutur, Alexandru Brădățan sau Ansamblul folcloric Plaiurile Pojorâtei.

La eveniment vor participa Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, consilieri locali, dar și oaspeți de seamă veniți din Republica Moldova.

Pentru a sărbători așa cum se cuvine Centenarul unirii Basarabiei cu România, participanții sunt încurajați să poarte o ie, să aducă un tricolor și să se prindă în horă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel