EXCLUSIV  Daniel Tudorache: Ce s-a întâmplat cu măştile. Primăria cu banii, Guvernul cu promisiunile

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a declarat că Guvernul nu a acoperit sumele pe care administraţia locală le-a folosit pentru combaterea epidemiei de coronavirus. 

Într-un interviu acordat DC News, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat că, la nivel naţional, primarii au fost nevoiţi să taie de la investiţii pentru a aloca bani pentru achiziţia de măşti şi dezinfectanţi, aceasta din cauză că Guvernul nu a sprijinit financiar autorităţile în acest demers. 

"Toate aceste lucruri (n.r. – asigurarea de măşti, dezinfectarea, etc...) costă. În momentul de faţă acestea sunt susţinute de bugetul local. Nu am primit bani. Cu siguranţă o parte dintre investiţii vor fi neglijate şi eu consider că pe bună dreptate prioritară este sănătatea. Vorbesc la modul general... nu ai de unde să iei banii; ai o sumă de bani şi te gândeşti ce faci cu ei. Şi eu zic că cel mai important e să te ocupi de sănătate, iar cu ce-ţi mai rămâne te ocupi şi de alte investiţii pe care trebuie să le faci.

Noi, la Sectorul 1, am distribuit măşti la toţi locuitorii sectorului. Guvernul a tot promis...", a declarat, la DC News, Daniel Tudorache. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel