Daniel Tudorache, anunț în premieră privind Secţia ATI a Spitalului de Arşi din Capitală

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, invitat la interviul DC News Live, a făcut un anunț în premieră legat de Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, închisă în luna iulie.

"Vă spun în premieră: la noi în sector, a fost o problemă cu Spitalul de Arși. E închisă o secție. Sper ca săptămâna viitoare să o putem redeschide, noi, Primăria sectorului 1, am investit bani în redeschidere, și sper să obținem toate autorizațiile săptămâna viitoare", a declarat Daniel Tudorache, întrebat la ce proiecte a dat drumul de când a preluat fotoliul de primar al sectorului 1.

[citeste si]

Daniel Tudorache a vorbit, de asemenea, și despre un alt proiect major al mandatului său, construirea celui de-al 20-lea spital de stat al Capitalei, în zona de nord a sectorului 1, "pe București-Târgoviște, la nr 10, în zona restaurantului Doi Cocoși. Avem în momentul de față 4,4 ha. Consiliul a aprobat deja cumpărarea a încă 2,2 ha. Avem 7 ha de teren în zonă și putem să dăm drumul la studiul de fezabilitate pentru a construi un spital în zonă. Ar fi primul spital de stat construit în România după '90. (...) Se va adresa tuturor bucureștenilor și cazurilor grave din țară. Un spital ultramodern. Este într-o zonă care se dezvoltă. Peste o lună-două, cei de la Metrorex ar trebui să dea drumul la ultima stație de metrou construită în zonă. E la o distanță de 150-200 de metri de locația pe care o avem", a precizat edilul sectorului 1.

"Cu posibilitățile noastre de la Sectorul 1, suntem singura primărie din țară care investim în sănătate", a conchis primarul Daniel Tudorache, amintind și de inaugurarea, în luna septembrie, a unei noi secții la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, respectiv Centrul pentru chirurgie cardiacă şi neurochirurgie pediatrică.

Declarația integrală de la minutul 25:24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel