Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale: Telenovela "Liviu" s-a încheiat

Mihai Ciobanu / 06 sep 2019 / 17:08 Salveaza PDF Comentarii
Sursa foto: Facebook Daniel Suciu
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Daniel Suciu

Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale, a transmis, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pentru "corul cârcotașilor care nu mai înceta cu îndoielile și prostiile".

Ministrul Daniel Suciu a transmis un mesaj cu privire la proiectul "Consolidarea şi modernizarea Corpului A - Colegiul Naţional Liviu Rebreanu", Bistriţa.

"M-am învățat să tac atunci când trebuie să duc un obiectiv până la capăt, deși corul cârcotașilor nu mai înceta cu îndoielile și prostiile. Nu doar să tac, dar să și fac. Așadar, am finalizat cu "Liviu Rebreanu" și am ajuns la ultima etapă, licitația. Nu am de spus nimic în minus, poate în plus o singură constatare: rămâne cum am stabilit, telenovela 'Liviu' s-a încheiat, în mai puțin de 6 luni de când ne-am asumat asta.

Există finanțare de la CNI, licitația se desfășoară pentru partea noastră de finanțare (41 de milioane ) iar colaborarea cu Biserica Evanghelică, Primăria Bistrița și conducerea liceului a fost una discretă și eficientă. I-am lăsat pe alții să tot dezbată și să se îndoiască. Până la urmă, sunt 11,5 milioane de euro pentru istoria orașului, un efort comun al #MDRAP și Primăria Bistrița iar asta rămâne!", a transmis ministrul Daniel Suciu pe pagina sa de Facebook.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24