Daniel Savu, senator PSD, reacție după stenogramele în care apar Crin Antonescu, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu

Senatorul PSD de Prahova Daniel Savu a reacționat la stenogramele din dosarul directorului general al Hidro Prahova, Adrian Semcu, reținut miercuri de DNA, în care apar Victor Ponta, Crin Antonescu și Călin Popescu Tăriceanu. 

Senatorul Daniel Savu explică, într-o declarație, despre ce este vorba în stenogramele din dosarul lui Adrian Semcu, director general al Hidro Prahova, apărute în presă:

"Am văzut stenogramele de pe piață și, dacă ele sunt reale, nu par să conțină nimic în neregulă. Speculațiile sunt nefondate - acolo, din ce îmi dau seama, Semcu și Antonescu vorbesc despre candidații pentru alegerile locale. Nu e nimic altceva. Acele discuții, dacă vă aduceti aminte, au fost multe și intense. Liberalii voiau sa aiba și ei cel puțin un candidat - PNL îl voia la județ pe Semcu în locul lui Cozma. Și la municipiu o voiau pe Cătălina. Asta e tot. De aici până la alte speculații e drum lung. Colegii liberali, dacă sunt de buna credință, pot confirma acest lucru. S-a și măsurat, în sondajele de opinie, care dintre variante erau mai bune la vremea respectivă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel