Daniel Savu: Moartea lui Condrea, regie în două scopuri. Detaliu-șoc

Daniel Savu, în prezent membru în Comisia parlamentară de control a SRI, a afirmat la ”Q&A” că ”moartea lui Dan Condrea pare o regie în două scopuri”.

"Pentru mine, tot ce s-a prezentat în spațiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod și să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om există pe undeva și se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate", a spus Daniel Savu, la Antena 3, invocând expertiza sa în domeniu.

Daniel Savu a ținut să sublinieze că în localitatea Tamaș, unde a avut loc accidentul, există locuințele a doi generali SRI, foști colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească.

Mai mult, Daniel Savu a arătat că, în prezent, opiniei publice i-au fost arătate doar imaginile surprinse de o cameră de supraveghere a unei școli, și nu s-a pus problema până acum de obținerea imaginilor surprinse de camerele de la fabrica aflată în apropierea locului tragediei, scrie Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel