Daniel Rosalim a murit. Ce nu se știa despre el

Daniel Rosalim, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară, s-a stins din viață. Zeci de mesaje au fost publicate în mediul online.

 

„Cânt cu drag peste mări și țări, în lumea întreagă, pentru că în cântecele mele se regăsește toată dragostea mea pentru folclorul românesc", spunea recent Daniel Rosalim.

Iată câteva mesaje publicate pe Facebook:

Vasile Ciobanu: Azi a mai căzut o stea, colegul meu, tânărul artist Daniel Rosalim, a plecat în lumea îngerilor lovit de cea mai nenorocită boală cancer osos la doar 40 ani. În acest moment când lumea este atât de rea și irascibilă Doamne ai grijă de acest om cu sufletul bun și așează-l între îngerii tăi. Of ce pierdere imensă.

Silvia Macrea: În memoriam Daniel Rosalim. Sunt clipe extrem de grele pentru noi, pentru întregul colectiv artistic al Ansamblului Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului", căci am pierdut nu doar un coleg și un interpret de valoare, ci și un prieten atât de drag. Dani a fost un om deosebit, cu un simț al umorului extraordinar, mereu pus pe glume. Știa să creeze o stare pozitivă și să descrețească frunțile tuturor; în turnee, înaintea spectacolelor, Dani avea mereu o vorbă bună și o glumă pentru fiecare dintre noi. Dar iată că Dumnezeu l-a vrut alături de El și l-a chemat să cânte împreună cu îngerii. Cântecele lui, atât de curate și interpretate cu multă dăruire, sunt moștenirea neprețuită pe care Daniel Rosalim o lasă tuturor românilor. Dumnezeu să îl odihnească!

Vasile Coca: O veste cât se poate de tristă în familia muzicii populare, la numai 40 de ani după o grea suferință colegul nostru, artistul sibian Daniel Rosalim a pierdut lupta cu viața. Un om cu suflet mare și mereu cu zâmbetul pe buze care de azi va cânta în corul îngerilor. Drum lin printre stele dragul nostru Daniel Rosalim. Echipa Hora tv transmite condoleanțe familiei îndoliate!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel