Daniel Prodan a murit. Gigi Becali scandal la TV: Ce voiați să facem ambulanțele ca rachetele?

Gigi Becali a luat apărarea echipajelor de pe ambulanță, despre care se spune că ar fi intervenit prea târziu. Conform latifundiarului, aceasta a fost soarta fotbalistului Daniel Prodan, iar ambulanța a ajuns după 14 minute pentru că nu poate merge ca o rachetă. Discuția s-a transformat într-o ceartă cu jurnalista Simona Gheorghe. 

Ce să facem, iar dăm vina pe medici? Când sunt vinovați, sunt vinovați dar să ne luăm de ei, aici unde nu e nimeni vinovat, nu mi se pare normal. Dacă atât a făcut ambulanța aia, 14 minute, atâta face. Ce să facem. E posibil să facem niște ambulanțe care să zboare ca niște rachete să facă două minute ? Eu zic ca nu e posibil. Dacă așa a zis femeia aia(șefa serviciului de Ambulanță-n.r.), atâta face. Atâtea zile a avut omul ăla", a spus Gigi Becali la România TV. 

După ce jurnalista Simona Gheorghe a vorbit despre importanța bugetului pentru serviciile de ambulanță, Gigi Becali s-a enervat și totul s-a sfârșit cu o ceartă în toată regula. 

M-ați sunat pe mine, ca să vorbesc eu, sau vorbește Simona Gheorghe? Dacă vrei să vorbești cu mine, vorbește cu mine. Nu mă mai sunați pe mine să-mi spună mie Simona Gheorghe, eu v-am spus părerea mea," a spus Becali.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel