Daniel Pancu, fotografia zilei cu Gabriela Firea. Prima reacţie a primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis, prin intermediul Facebook, un mesaj lui  Daniel Pancu. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, i-a transmis un mesaj lui Daniel Pancu, după ce acesta a postat pe Facebook o fotografie cu un tricou personalizat cu mesajul "FIREA oamenilor" şi fotografia celei care candidează, din partea PSD, pentru un nou mandat de primar al Bucureştiului.

"Mulţumesc, Daniel Pancu, pentru susţinere! Nu e doar un sportiv de performanţă, ci este un om cu mult bun simţ, capabil de sacrificiu pentru cei din jur, cu grijă faţă de semeni!", a transmis Gabriela Firea. 

Recent, Gabriela Firea a prezentat lista de candidaţi PSD pentru Consiliul General al Capitalei

"Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla: Petre Roman - prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu,  oamenii de sport si fair-play : Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri. Asa cum am lucrat in ultimii 4 ani, asa vom lucra si in urmatorii 4 in Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare barbat, femeie sau copil din Capitala, si ma bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune in realitate”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel