Daniel Morar: Și în Justiție s-a ajuns la Coabitare

daniel morar
daniel morar

Fost procuror general interimar și actual judecător al CCR, Daniel Morar, susține, într-o declarație oferită ziarului Evenimentul Zilei, că "s-a ajuns la coabitare" și în Justiție, ceea ce nu este "firesc".

„Niciodată pe vremea lui Morar nu a fost oprit vreun dosar din ordinul vreunui politician, fie el și prim-ministru. Și în Justiție s-a ajuns la coabitare. Nu e firesc ce se întâmplă acum. Procurorii sunt independenți și lucrurile de acest gen se gestionează în cadrul sistemului. Nu este cazul ca un politician să intevină în actul de Justiție. Dacă „pe vremea lui Morar” se întâmpla așa ceva, primea o replică imediată și pe măsură. La fel ar trebui să se întâmple și acum”, a apreciat magistratul CCR, după ce premierul Victor Ponta acuza faptul că luarea elevilor cu autobuzul de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" amintește de „vremea lui Morar”.

"Ce e asta? Luăm copii cu autobuze, suntem iarăşi pe vremea lui Morar şi pe vremea comuniştilor cu luat oameni? (...) Nu trăim în vremurile lui Daniel Morar şi ale comuniştilor să luăm oameni de pe stradă, cu atât mai puţin copii", a declarat premierul Ponta, referitor la evenimentele care au avut loc la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, după ultima probă a examenului de Bacalaureat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel