Daniel Florea: Premii de mii de lei pentru liceenii şi profesorii de nota 10 din Sectorul 5

Crişan Andreescu / 03 noi 2017 / 17:58 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Florea
Daniel Florea

Cea de-a doua ediţie a galei extraordinare 'Parada performanţei în Sectorul 5' s-a desfăşurat vineri, ocazie cu care au fost premiaţi atât liceenii cu rezultate excepţionale la examenul de Bacalaureat desfăşurat anul acesta, cât şi profesorii care i-au pregătit.

Trei elevi ai Colegiului Naţional 'Gheorghe Lazăr', care au obţinut media generală 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie 2017, au primit câte un premiu în valoare de 10.000 de lei, în timp ce 159 de absolvenţi ai Colegiului menţionat, cât şi ai liceelor teoretice 'Ion Barbu', 'Ştefan Odobleja' şi 'Dimitrie Bolintineanu', care au obţinut nota 10 la una sau mai multe discipline în cadrul aceluiaşi examen, au fost răsplătiţi cu suma de 2.000 de lei pentru fiecare notă de 10.

[citeste si]

De asemenea, 45 de profesori coordonatori au primit câte un premiu de 2.000 de lei, în semn de apreciere a efortului depus pentru îndrumarea paşilor elevilor spre performanţă, precizează sursa citată.

Tot în cadrul evenimentului, primarul Daniel Florea a anunţat înfiinţarea Clubului de Excelenţă Sector 5, ce va reuni elevii şi profesorii care se remarcă prin performanţe deosebite în cadrul activităţii şcolare.

În luna iunie, primarul Daniel Florea a recompensat performanţa celor 140 de elevi care au obţinut nota 10 la examenul de Evaluare Naţională. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23