EXCLUSIV  Daniel Florea, noi informații despre stadiul lucrărilor de la Parcul Romniceanu

Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a oferit în exclusivitate pentru DC News noi informații în legătură cu stadiul lucrărilor de la Parcul Romniceanu.

În ceea ce privește lucrările pentru Parcul Romniceanu, Daniel Florea a declarat că aspectele privind documentația sunt aproape rezolvate. În plus, și-a luat angajamentul că spațiile verzi din Sectorul 5 vor fi cele mai frumoase din București.

„E aproape gata documentația, săptămâna viitoare, luni, o să am documentația pentru toate parcurile mari și pentru încă 70 de parcuri, locuri de joacă dintre blocuri. O să mă uit la ele și o să le dau drumul pe SAP, pentru licitarea execuției. Cu siguranță vor fi cele mai frumoase din București", a declarat Daniel Florea la Interviurile DC News.

Spațiile verzi, subiect de răfuială între aleșii locali

De asemenea, Daniel Florea s-a arătat iritat de atitudinea opoziției, a reprezentanților PNL și USR din consiliu, care se opun inițiativei primarului Sectorului 5 de a prelua spațiile verzi de la Primăria Capitalei, în vederea reamenajării acestora: „au fost băgate de patru ori în Consiliul General și de fiecare dată, numai coaliția noastră PSD-ALDE a votat. PNL-ul și USR-ul nu și avem nevoie de două treimi". Vezi reacția completă a primarului AICI.

Vezi mai jos integral reacția:

Daniel Florea s-a născut în Slobozia în 1972, și este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității București. A fost judecător, avocat și consilier al ministrului Transporturilor, Radu Berceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel