Daniel Dragomir: Mii de oameni la pușcărie pe probe inventate

Rodica Mitu / 07 iul 2018 / 16:39 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Dragomir
Descriere foto: Daniel Dragomir

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir susține că tehnica folosită pentru interceptări nu este omologată.

"Mii de oameni la puscarie pe probe inventate

În România, tehnica folosită ca să vă intercepteze și pe care s-au plătit sute de milioane de euro nu este omologată. Aveți mai jos un mail intern al DNA: Horatiu Baias, șeful Serviciului Tehnic al DNA, recunoaște adevărul!
Horatiu Baias a discutat cu privire la aceasta problema cu Marius Iacob, adjunctul lui Kovesi. De frica, au secretizat tot, inclusiv specificatiile tehnice, inclusiv caietele de sarcini. Adica, din bani publici, ei cumpara la secret ce tehnica si ce soft vor ei. Fara transparenta, fara vreo umbra de legalitate.

Încă o dată.

Sunteți ascultați cu tehnică, software și echipamente care pot să vă inventeze convorbiri, să vă modifice convorbiri, să inventeze mesaje și să distorsioneze vocile când convine sau nu, inclusiv "tehnica" dată denunțătorilor.

Dacă vreți să expertizați înregistrările cu care v-au băgat sau vă vor băga la pușcărie, nu puteți.

Vă pun și un film cu Kovesi (prima și ultima dată când a spus un adevăr). Vă explică chiar ea, Nefertiti, cum se face: astfel de software folosește și DNA. Așa au "paradit" serviciile și DNA mii de oameni.

Ministrul Justiției, președintii celor două camere ale Parlamentului, CSM, trebuie să ia act deîndată cu privire la faptul că zeci de mii de români se află in pușcării, arestați preventiv sau în instanțele de judecată, fiind acuzați pe baza unor probe "obținute" abuziv, ilegal și în secret.

Și nu doar să ia act. Să acționeze!", a scris Daniel Dragomir pe Facebook.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25