UPDATE: Anunțul, publicat pe site-ul Poliției Române / Daniel Dragomir, dat în urmărire națională și internațională

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a fost dat în urmărire națională și internațională, după ce, astăzi, a fost condamnat definitiv la închisoare.

UPDATE: Anunţul privind decizia de a fi dat în umărire a fost publicat pe pagina de internet a Poliţiei Române.

UPDATE: Poliţiştii nu l-au găsit pe Daniel Dragomir la locuinţa sa şi se fac procedurile pentru a fi dat în urmărire naţională şi internaţională. În casa fostului ofiţer SRI, se afla doar fiul acestuia, potrivit Antena 3.

În urmă cu puțin timp, fostul ofițer a fost dat în urmările națională și internațională. Daniel Dragomir a fost condamnat, astăzi, la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare de magistrații Curții de Apel București, care au desființat parțial decizia prin care a fost achitat, inițial, de fapte de corupție. 

Daniel Dragomir este condamnat la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de spălare de bani și de 6 luni închisoare pentru participație improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

În temeiul legii penale, au fost contopite pedepsele, astfel că Daniel Dragomir va executa 3 ani închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 10 luni închisoare, respectiv o treime din pedepsele care nu se execută. Astfel, în final inculpatul va executa 3 ani și 10 luni închisoare în regim de detenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel