Daniel Chiriță, transferat ca în fotbal și în ”Ultimul Trib”

După ce Cameleonii au rămas doar în trei membri, iar Lemurii doar patru, a venit vremea ca în ”Ultimul Trib” să mai rămână doar două echipe. Ca urmare, seara trecută, într-o nouă ediție Ultimul Trib”, concurenții au aflat că se vor lupta între ei, iar echipa care va ieși pe locul al treilea va fi destrămată.

Cel mai important joc al Căpitanilor de până acum i-a adus la start pe Oana Dedeu, din partea Cameleonilor, pe Lemurul Ioana Șulea și pe Mircea Zamfir ca reprezentant al Crocodililor. ”E cea mai mare miză de până acum, în urma acestui joc se jor împărți echipele și din trei triburi vor rămâne doar două”, a spus Alex Filip înainte de jocul în care și-a pus toată baza în Mircea Zamfir.

Aflați de mai multe săptămâni pe insula pustie, având doar 700 de grame de orez pe săptămână și dormind sub cerul liber noapte de noapte, Cameleonii au mărturisit că simt nevoia unor forțe proaspete. ”Dacă Oana ar câștiga duelul Căpitanilor, eu l-aș lua pe Sorin Brotnei sau pe cineva din echipa Lemurilor, sunt mai sociabili și mi se pare că s-au adaptat mai bine”, a spus Silviu Geandră, din partea albaștrilor.  

(w670)

Au ascuns noroiul

Miza i-a determinat pe concurenți să ajungă chiar la ceartă după ce Crocodilii au reclamat faptul că Ioana Șulea s-ar fi folosit de toate piesele vestimentare pentru a ascunde noroiul pe care trebuia să îl transporte apoi pe un traseu cu obstacole până la capăt, unde avea o găleată. La finalul însă, chiar Ioana a fost cea care a cântărit nu mai puțin de 46,900 de kilograme strânse, față de 43,400 kg ale lui Mircea și 38,900 kg cărate de Oana. Astfel, Lemurii au fost cei care au decis noua împărțire a echipelor după dizolvarea echipei albastre.

Echipa galbenă a avut în mână puterea de a alege următoarele echipe și posibilitatea de a alege trei oameni, indiferent dacă aceștia sunt din echipa albastră sau din cea roșie. Oana și Silviu Geandră au fost cei doi Cameleoni aleși de Lemuri pentru a face parte din echipa lor, în timp ce Silviu Mircescu a devenit Crocodil. ”Nu dispar Cameleonii, dar dispare echipa noastră. M-a durut foarte tare alegerea asta”, a mărturisit actorul.

Furie în rândul Crocodililor

Astfel, în timp ce Silviu Mircescu a devenit Crocodil, Lemurii au decis în urma consultărilor să ceară un om puternic din echipa adversă. ”Pe parcursul acestui traseu, mai mulți oameni s-au făcut remarcați în echipa roșie, iar în ultimele zile, unul dintre ei a făcut diferența: Chiru, te rog să vii în echipa noastră”, a anunțat Ionuț Iftimoaie, care a stârnit furie în rândul Crocodililor cu alegerea sa. ”Ce nu știe Ionuț este că cel care s-a remarcat, a făcut-o datorită echipei din care face parte, ei cred că au luat omul cheie, dar cheia este în echipă, a spus căpitanul roșu Alex Filip.

Ajunși în noile echipe, Oana Dedeu și Silviu Geandră au fost foarte bine primiți de Lemuri, care au avut grijă în primul rând să îi hrănească, în timp ce Crocodilii încă erau nervoși după pierderea lui Daniel Chiriță. ”Schimbarea asta mi-a amintit de alianța făcută de Lemuri cu Cameleonii. Nu ne-am destabilizat atât de mult pe cât cred ei, am pierdut un bărbat și am primit altul, îl vom ajuta să se integreze pentru că avem nevoie de el”, a spus Alex Filip. Mai mult, după un joc plin de emoții, concurenții au aflat că la prima probă de Teritoriu la care luptă în noua formulă vila de lux nu va mai fi o opțiune, ci satul malgaș va fi de acum înainte cea mai râvnită variantă.

(w670)

Lemurii câștigă proba

Pentru jocul de Teritoriu, cele două echipe au refăcut traseul din jocul Căpitanilor în formula completă, iar competiția i-a împins din nou la gesturi extreme pe unii concurenți, iar dacă unii s-au folosit de păr pentru a aduna noroi, Lola și Silviu Mircescu au strâns noroi din baltă și în gură. Efortul lor nu a făcut însă o diferență notabilă, ci Lemurii au fost cei care au câștigat detașat proba. ”Echipa galbenă este în acest moment cea mai puternică. Toți am fost, pe rând, căpitani”, a spus mândră Oana Dedeu, cea care însă a suferit și o accidentare la o mână.

Lovitura pentru toți concurenții a fost însă să afle că jocul restartat îi va lăsa și fără proviziile pe care fiecare le-a strâns cu gândul la zilele grele ce vor urma. Cum se vor adapta noii membri în echipele formate, dar și cum se va descurca noul Lemur Daniel Chiriță în satul malgaș în care nu a mai ajuns până acum, telespectatorii pot afla săptămâna viitoare, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel