Daniel Buzdugan, surprins: Am asistat la o scenă neplacută. Dureros!

Andrei Itu / 16 apr 2019 / 22:13 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Buzdugan
Descriere foto: Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a relatat, pe o rețea de socializare, o întâmplare neplăcută petrecută astăzi în parc. Acesta a atras atenția despre rolul primordial al părinților în educația copiilor.

''Astăzi în parc am asistat la o scenă neplăcută.  Un copil a fost jignit, umilit și alungat dintr-un grup de copilași pentru că ,, tu nu ești cool ca noi!”... Părinții copiilor ,,cool” (4 tați și vreo 2 mămici) n-au avut nicio reacție! 

Una din mămici a ripostat la replica mămicii copilului exclus : ,, ei trebuie de mici să se descurce singuri în orice situație, fără să-i cocoloșim”.'' a reliefat Daniel Buzdugan.

Remarcile lui Daniel Buzdugan: Dureros! 

 

''Copii care-i umilesc pe alți copii, părinți care-i susțin prin neimplicare! Dureros!

Ce simte oare un copil care are 8-9 ani și care-i abuzat în halul ăsta?!  Oare nu-i normal ca părinte să-l înveți ce este BLÂNDEȚEA pe copilul tău de la o vârstă fragedă? Orice copil poate fi învățat să se poarte frumos cu alți copii, să-și împartă jucăriile, să-i bage și pe alți copilași în jocul lui și că așa cum își dorește să se comporte alți copii cu el, la fel trebuie să se comporte și el cu ceilalți!  Copiii depind de felul nostru de a fi, de modul cum le alinăm supărările și ce le explicăm.''

Daniel Buzdugan a scos în evidență ce s-ar putea întâmpla dacă părinții aleg să nu intervină adecvat în educația copiilor lor.

 
''În momentul în care noi nu prea intervenim înseamnă că-i lăsăm să crească ca-n junglă: jungla urbană! Vor fi ca niște animale sociale agresive care vor ataca mereu și care într-un final și-o vor fura rău de tot de la alte animale și mai agresive.'' a evidențiat Daniel Buzdugan

 

''Educație prin imitație! Copiii fac ce văd la părinți!''


Copilul reprezintă viitorul României și e obligatoriu să-l învățăm blândețea, altruismul, generozitatea.  Copiii educați în duhul blândeții tot așa își vor educa și ei copii la vremea lor , în același duh!  Pacea sufletului este cea mai importantă! Dacă n-ai asta, atunci apar necazurile, frustrările, depresiile, bolile, lucrurile încâlcite, faptele necugetate ș.a.m.d. Să-i educăm pe cei mici și să nu transmitem generațiilor următoare apucăturile proaste greșelile și eșecurile noastre!

Educație prin imitație! Copiii fac ce văd la părinți!'', a concluzionat Daniel Buzdugan.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25