Daniel Buzdugan, pățanie în taxi: Înjura pe rupte, se agita, claxona

Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a scris, pe Facebook, ce a pățit, în această seară, într-un taxi din București. 

”In taxi, in seara asta, în traficul infernal din București, plin de nervi, taximetristul înjura pe rupte, se agita, claxona, da' ce nu făcea omul, săracul...

Îl înțeleg, nu-i ușor să stai atâtea ore in stres! Dar și cu nervi tot nu rezolvi nimic, dimpotrivă, îți provoci mult rău ție... Stau linistit in spate, murmurând ceva din buze. Omul îmi citește pe buze și îmi spune: ,,înjuri, este?" Îi răspund că nu înjur. Nu mă crede, insistă curios: ,,dar te-am văzut că înjurai boss, suntem bărbați, bagă tare, că mă simt înțeles, dacă bagă mare și clientul". Îi spun că murmuram Tatăl nostru, pentru că mă liniștește foarte tare! Începe să râdă zgomotos, și povestește colegilor cu care e in permanentă legătură telefonică prin hands free. Unul din ei cică întreabă ,,bă da clientu' ăla de nu înjură chiar trăiește în București sau nu prea :))) Uneori, recunosc, locuiesc într-un București paralel și probabil și într-un stat paralel, că tot e la moda vorba asta :)) E mult mai comod ! Jur!

Noapte bună, vă pup și mă duc să bag un Tatăl nostru, așa de final de zi! Rugăminte mare: nu judecați în comentarii, mai bine nu comentați! Mulțumesc frumos!” a scris Daniel Buzdugan, pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel