Daniel Buzdugan: L-am descoperit pe părintele Ilarion Dan. A doua zi eram deja acolo

Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a vorbit despre părintele Ilarion Dan.

„Acum un an, într-o seară de sâmbătă, uitându-mă pe YouTube la o emisiune a Eugeniei Vodă l-am descoperit pe părintele Ilarion Dan, iar a doua zi eram deja acolo, la slujba de duminică, la Mănăstirea Sf Cruce Izvorul Tămăduirii, de lângă Hârșova, jud. Constanța.

Ieromonahul Ilarion Dan este duhovnicul Mănăstirii de maici „Izvorul Tămăduirii" din localitatea Crucea, județul Constanța. Părintele Ilarion a intrat în monahism în 2008, la îndemnul Părintelui Arsenie Papacioc, duhovnicul său.

Înainte de a intra în monahism, părintele a fost director de bancă. A fost căsătorit, soția plecând în lumea celor drepți, dar înainte l-a sfătuit și l-a binecuvântat pe soțul ei să ia calea călugăriei.

Azi (n.r. 1 martie) am ajuns iarăși în acest loc, în duminica izgonirii lui Adam din Rai. După Sf Liturghie am mers la trapeza mănăstirii unde am mâncat alături de peste o sută de suflete. Ma întreb oare ce institutie din România mai dă de mâncare gratis celor care le trec pragul?

În mănăstirile ortodoxe oricine poate mânca gratis. Dar totuși pentru ca să plătim cumva mâncarea primită, Luca al meu a spălat de plăcere, vase la bucătărie. Multumim din suflet Maicii starețe Teodora (ieșeancă de origine) pentru vorbele frumoase și pentru bucatele alese!”, a scris Daniel Buzdugan pe contul său de Facebook, unde a postat și câteva imagini:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel