Daniel Bodnar, PRIMA fotografie din Germania: Condițiile nu se compară, dar vreau să fie bine și în România

Daniel Bodnar, PRIMA fotografie din Germania: Condițiile nu se compară, dar vreau să fie bine și în România / Sursă foto: Facebook Daniel Bodnar
Daniel Bodnar, PRIMA fotografie din Germania: Condițiile nu se compară, dar vreau să fie bine și în România / Sursă foto: Facebook Daniel Bodnar

Activistul de mediul Daniel Bodnar a ajuns în Germania și a transmis un mesaj. Acesta spune că urmează să i se facă o intervenție la coloana vertebrală.

Daniel Bodnar, activistul de mediu implicat într-un accident săptămâna trecută, a ajuns la spitalul din Germania și a transmis un mesaj pentru cei care l-au ajutat:

„Salutare, oameni frumoși!

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am ajuns pe mâini mai sigure, sunt mai liniștit.

Am ajuns ieri în Germania cu o aeronavă privată de la SAMARITANUS și odată ajuns la clinică mi-au fost făcute investigațiile necesare, fiind tratat ca un întreg nu doar în anumite zone ale corpului.

Durerile la nivelul coloanei persistă. În urma investigațiilor s-au decis să reintervină la nivelul coloanei până se vindeca pielea de la nivelul gleznei pentru a putea fi operată.

Felul în care sunt tratați pacienții, aparatura și condițiile de aici nu se pot compara niciodată cu serviciile medicale pe care le avem în România.

Se poate să fie bine și la noi, dar CORUPȚIA și HOȚIA din ultimii 30 de ani au nenorocit țara noastră și au ținut-o subdezvoltată.

Mă voi face bine și voi lupta la toate nivele pentru frații mei români! Vreau să fie bine și în România!Lupta continuă“, precizează activistul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel