EXCLUSIV  Daniel Barbu, revoltat: Este o lege odioasă, încâlcită, confuză

Actuala lege electorală este catalogată de către profesorul DANIEL BARBU, candidatul ALDE la Primăria Generală a Capitalei, ca fiind una "odioasă, încâlcită, confuză". În plus, aspirantul la fotoliul de primar al Municipiului București acuză Comisia de cod electoral de incapacitatea de a scrie o lege suplă, simplă, eficientă, dar care să-i ajute și pe cetățeni să fie informați în același timp. 

 

Invitat la DC News, Daniel Barbu și-a exprimat revolta față de legea electorală.

"Mă uit la actuala lege electorală. Am avut o Comisie de cod electoral de la toate partidele. Au luat un text de-a gata de la Autoritatea Electorală Permanentă, scrisă de niște birocrați încâlciți, gata scrisă. Au făcut ei mici aranjamente și au venit cu ea. Deci incapacitatea acestei comisii de cod de a scrie ea însăși, cu asistență tehnică, cu specialiști în jur, o lege suplă, simplă, care să vizeze integritatea, care să pună capăt oricărui tip de mită sau fraudă electorală, dar în același timp să facă viața ușoară și cetățenilor, să-i ajute să fie informați. Cetățenii, azi, în București, dar cred că și în întreaga tara, nu-și dau seama că ne aflăm într-o perioadă de campanie electorală. Dacă nu pleacă interesați de acasă să afle ceva despre campanie, nimic nu le spune că este campanie.

E o lege odioasă, încâlcită, confuză, care pur și simpu a fost preluată ca atare", a explicat candidatul ALDE la Primăria Capitalei, Daniel Barbu.

Citește și: Daniel Barbu a identificat contracandidatul cel mai puternic pentru Primăria Capitalei

Urmărește declarația lui Daniel Barbu de la minutul 29:30

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel