Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, alături de președintele Klaus Iohannis la Colegiul Național "Gheorghe Șincai"

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a fost, luni, gazda președintelui Klaus Iohannis la deschiderea noului an școlar de la Colegiului Național "Gheorghe Șincai".

"Singura șansă de evoluție pe care o avem este aceea de a stimula competiția, de a avea tineri din ce în ce mai valoroși, tineri cărora să le creăm condiții pentru a dezvolta țara noastră și pentru a nu pleca în altă parte" , este mesajul transmis de Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, la deschiderea noului an școlar, 2017-2018.

Alături de Președintele României, Klaus Iohannis, Edilul a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar, care a avut loc la Colegiul Național "Gheorghe Șincai". În cadrul discursului susținut cu această ocazie, primarul Daniel Băluță le-a urat succes elevilor și profesorilor în noul an școlar și a subliniat încă o dată faptul că performanța, pe care autoritatea locală, de altfel, o susține, e singura modalitate reală și onestă de a ne dezvolta, ca națiune și conștiință.

După festivitatea de deschidere, împreună cu președintele Klaus Iohannis, primarul a vizitat sălile de clasă precum și biblioteca unității de învățământ, unde au avut loc și discuții cu elevii colegiului.

[citeste si]

Clasat în primele cinci licee din țară, datorită gradului de promovabilitate a examenului de Bacalaureat, cel mai mare din Capitală în anul școlar 2016-2017, Colegiul Național "Gheorghe Șincai" sărbătorește 125 de ani de funcționare.

Pentru al doilea an consecutiv, Președintele Klaus Iohannis a participat la deschiderea noului an școlar preuniversitar, la o unitate de învățământ din Sectorul 4 al capitalei. Anul trecut, șeful statului a fost prezent la festivitatea care a avut loc la Colegiul Național "Mihai Eminescu".

În anul școlar 2016-2017, Sectorul 4 al Municipiului București a înregistrat cea mai mare rată de promovabilitate din capitală la Bacalaureat, peste 82%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel