EXCLUSIV  Daniel Băluță, precizări despre şantierul Apa Nova: De ce e important

Rodica Mitu / 10 aug 2017 / 19:03 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Băluță, primarul PSD al Sectorului 4, într-un interviu acordat, joi, 10 august, DC News, a discutat despre lucrări de modernizare importante, avansând şi termene. 

„Este un şantier aparţinând Primăriei Municipiului Bucureşti, însă vreau să fac următoarea precizare şi cetăţenii trebuie să ştie acest lucru: sunt lucrări de modernizare a reţelei de apă şi pot să avansez şi nişte termene. Chiar ieri, cei de la Apa Nova ne-au spus când vor finaliza această lucrare. Ea va fi în două etape, până la 29 august, o etapă, şi cealaltă până pe 15 septembrie", a anunţat Daniel Băluță.

„Vreau să precizez de ce este atât de important: din nefericire, dincolo de acea zonă există un număr de 137 de străzi care nu au apă, canal şi nici asfalt. Având în vedere că Primăria Sectorului 4 a iniţiat şi, până la sfârşitului anului, va fi şi adoptat PUZ-ul zonei de sud, care va permite Primăriei Municipiului Bucureşti să introducă apă şi canal pe aceste străzi şi ulterior să le şi asfaltăm, să intrăm în normalitate, totuşi, suntem în 2017, în capitala României, şi discutăm de străzi neasfaltate. Şantierul e extrem de important. Modificările pe care le-au adus şi suplimentele pe care le-au adus reţelei cei de la Apa Nova s-au datorat acestei extinderi atât de necesare. Trăim şi un moment interesant, în care judecăm cu doi paşi înainte", a spus primarul Sectorului 4.

[citeste si]

Răspunsul complet poate fi ascultat în filmarea de mai jos:


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25