EXCLUSIV  Daniel Băluță, precizări de ultimă oră despre reabilitatea Complexului Comercial Piaţa Sudului

Rodica Mitu / 10 aug 2017 / 11:49 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Daniel Băluță, primarul PSD al Sectorului 4, într-un interviu acordat, joi, 10 august, DC News, a vorbit despre un proiect extrem de important, şi anume reabilitatea Complexului Comercial Piaţa Sudului.

„Sunt foarte puţine lucrări care se realizează în termen. Cauzele sunt multiple. Mai mult decât atât, firmele nu îşi pot permite să lucreze cu intensitatea cu care se lucra la Pasajul Unirii, făcut în trei luni de zile. Dar au muncit atunci 2.000 de oameni, 24 de ore din 24, au fost schimburi. A existat, în primul rând, resursă umană, au existat dorinţă şi motivare", a spus primarul Sectorului 4.

„Probabil că reprezentăm o premieră. Un obiectiv extrem de important al Primăriei Sectorului 4 este reabilitatea Complexului Comercial Piaţa Sudului. În caietul de sarcini pe care îl pregătim timpul este un coeficient extrem de important. Am dat opt luni de zile timpul maxim de realizare. După aceea, penalităţile se cifrează undeva la 100.000 – 150.000 de euro pe zi. (...) Penalitatea include această lipsă de folosinţă a pieţei. Am rămas şi eu surprins să văd cota importantă pe care o are această penalitate. Astfel încât, constructorul trebuie să-şi rezolve problemele în timp", a punctat Daniel Băluță.

[citeste si]

Răspunsul poate fi ascultat în filmarea de mai jos:


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26