Daniel Băluță, la Școala Gimnazială Nr. 194 Marin Sorescu, la 50 de ani de activitate

Nostalgici după anii petrecuți pe băncile școlii, cu amintirea vie a celor care le-au fost dascăli, dar și cu emoțiile revederii, zeci de absolvenți ai Școlii Gimnaziale nr. 194 Marin Sorescu din Sectorul 4 al Capitalei s-au reîntors astăzi... în timp. 

Alături de oamenii școlii de acum, de generațiile noi și de bobocii care de abia acum descoperă universul cunoașterii, absolvenții au retrăit astăzi bucuria unuia dintre cele mai frumoase momente de viață, școala.

Una dintre cele mai apreciate instituții de învățământ din capitală, cu numeroase premii obținute la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale, a sărbătorit împlinirea a 50 de ani de activitate didactică. La aniversare au luat parte reprezentanți ai generațiilor care au consacrat această instituție, cadre didactice dedicate actului educațional, reprezentați ai autoritaților din învățământ și copiii care au ales să cunoască valorile, principiile cunoașterii la Școala nr. 194. Reuniți sub deviza "Cu noi ai acces către succes", elevi și profesori au oferit o lecție deschisă despre ceea ce înseamnă promovarea unui învățământ de calitate, bazat pe cunoștințe fundamentale, dar și pe creativitate. La eveniment a fost prezent și Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, absolvent, de altfel, al Școlii nr. 194.

"Este un moment deosebit pentru comunitatea noastră. Avem alături de noi oameni ai școlii cărora le datorăm ceea ce suntem noi astăzi și care sunt gata în continuare să le croiască drumul și generațiilor viitoare. Consider că este de datoria noastră, a tuturor să le creăm copiilor cele mai bune condiții de a obține performanța. Avem nevoie de oameni pregătiți și valoroși care să aleagă să rămână și să dezvolte țara noastră pe viitor." a declarat Daniel Baluță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel