Dani Mocanu, proxenetism. Cine este șeful grupării care a câștigat cel puțin 1 milion lire

O grupare români care acţiona în Londra a câștigat cel puţin 1 milion de lire sterline din proxenetism, potrivit DIICOT. 

Este vorba de ancheta în care este implicat şi manelistul Dani Mocanu.

Gruparea de români era coordonată de Ionel Anton, zis „Lupu” sau „Lupu din Nucet”, care controla o parte din piaţa prostituţiei din Londra.

„Lupu” are 43 de ani, este originar din Târgovişte, dar locuieşte mai mult în Bucureşti şi Londra, potrivit datelor DIICOT.

Victimele

Victimele erau tinere românce obligate să se prostitueze în mai multe case închiriate în cartierele Hendon, Colindalem, Ilford sau alte cartiere de la periferia Londrei.

În fiecare imobil practicau prostituţia cel puţin 2-3 tinere care sunt supravegheate şi protejate de oamenii de încredere ai lui Ionel Anton.

Gruparea era bine organizată, locotenenţii „Lupului” aveau sarcini bine stabilite: închiriat case, pază, şoferi sau racolarea de clienţi.

Cei mai mulţi clienţi veneau de pe internet, prostituatele românce aveau conturi cu fotografii explicite pe site-uri de profil.

Afacerea mergea bine

„Lupu” şi-a achizitionat mai multe bunuri imobile şi bunuri mobile în Bucureşti şi pe raza judeţului Dâmboviţa, semn că afacerea mergea bine.  

Șeful grupării şi-ar mai fi achiziţionat două apartamente în Bucureşti, în cartierele Cotroceni şi Militari, în valoare de peste 300.000 de euro şi în anul 2015 două autoturisme noi marca BMW seria 3 cu numărul B-663 BMW şi BMW M6 Competition, ambele în valoare de peste 170.000 de euro.

Ionel  Anton a fost arestat pentru 30 de zile de judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa pentru acuzaţia de trafic de persoane, proxenetism şi spălare a banilor.

Alte cinci persoane din acest caz, printre care manelistul Dani Mocanu şi fratele acestuia, sunt cercetate sub control judiciar, potrivit Adevărul. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel