Dani Mocanu, la ȘPRIȚ cu polițistul care l-a AMENDAT

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dani Mocanu a ieșit la șpriț cu polițistul care l-a amendat. Iată imaginea și mesajul care i-a șocat pe fani. 

După ce a fost amendat pentru că nu a avut asupra lui declarația pe propria răspundere, Dani Mocanu a postat o fotografie alături de polițistul care l-a amendat, după ce acesta l-a invitat la șpriț.

Recent, pe contul de Instagram, Dani Mocanu a postat o fotografie alături de organul de poliție care l-a amendat. Poza a venit însoțită de un mesaj, în care manelistul a scris că a acceptat scuzele polițistului.

Artistul afirmă că "nu este deontologic să chemi la băutură după ce ai sancționat", însă a trecut repede cu vederea, lăsând deoparte latura de băiat dur, citează spynews.ro.

Mesajul lui Dani Mocanu

"#ACCEPT_SCUZELE

El este polițistul din Pitesti care m-a amendat săptămâna trecută. Numele lui este #CROITORU_EMANUEL. După cum se vede în această fotografie, omul m-a chemat la el acasă, m-a cinstit cu un pahar de vin roșu, iar apoi și-a cerut scuze pentru cele întâmplate. Băiat bun... cu toate ca nu este deontologic sa chemi un om la băutură după ce l-ai sancționat (trec cu vederea ca omul mi-a spus ca a băgat la pușcărie câțiva oameni nevionovati).", a scris Dani Mocanu, pe pagina de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel