Dani Mocanu a fost reținut

Dani Mocanu, foto Facebook
Dani Mocanu, foto Facebook

Manelistul Dani Mocanu a fost reținut. 

Perchezițiile de joi dimineață din Argeș, efectuate într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și port de obiecte periculoase, s-au lăsat cu rețineri. 

Chiar manelistul Dani Mocanu a fost reținut. 

După imagini apărute în spațiul public în 5 iulie, polițiștii de la IPJ Mureș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Se pare că, în 19 iunie, într-o societate comercială, Dani Mocanu ar fi intrat în conflict cu un alt bărbat. Manelistul l-ar fi amenințat pe bărbat, folosind inclusiv un obiect contondent, conform acuzațiilor.  Concret, imaginile ar fi apărut pe TikTok. Dani Mocanu l-ar fi amenințat pe un bărbat cu un cuțit, într-un club din Târgu Mureș. 

În această dimineață, anchetatorii ”au efectuat o percheziţie domiciliară, în localitatea Ștefănești, județul Argeș, la domiciliul unui bărbat de 29 de ani. A fost pus în executare un mandat de aducere, în vederea audierii” arăta comunicatul IPJ Mureș. 

Ultimele informații arată că Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Are o condamnare la închisoare

Anul trecut, manelistul a fost condamnat la şase luni de închisoare cu executare, acuzat fiind că, într-un videoclip, a incitat la ură împotriva femeilor. Nici în momentul condamnării, el nu a înțeles pentru ce a primit jumătate de an de închisoare: ”6 luni de închisoare pentru o melodie... dar de ce eu din atâția artiști??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul (...) țineți-vă bine... cu Dumnezeu nu e de joacă”. 

Era vorba despre o melodie care strânsese nu mai puțin de 23 de milioane de vizualizări până când s-a decis, de instanță, înlăturarea ei de pe Youtube. 

Manelistul a scăpat de executarea pedepsei, în apel, din decizia Curții de Apel Pitești, care a păstrat celelalte prevederi ale sentinței inițiale: confiscarea a  34.136 dolari, bani obținuți din drepturile de autor pentru melodia invocată, înlăturarea videoclipului de pe Youtube, plata a 6.000 de lei către stat, cheltuieli judiciare, din care suma de 5000 lei au reprezentat cheltuieli efectuate în cursul urmăririi penale.  

Scandalul cu leul aparent rănit

Nu a fost singurul scandal în care a fost implicat Dani Mocanu. Amintim că un leu rănit apărut într-un videoclip al manelistului a indignat întreaga țară. 

După ce a stârnit un val de indignare pe Internet cu clipul „Stop România”, în care un leu apare rănit, Dani Mocanu a răspuns, într-un video postat pe Youtube. Cântărețul de manele a susținut că animalul este tratat ”ca un bebeluş” și că are ”tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal”. De asemenea, Dani Mocanu susține că leul a avut parte de un machiaj profesional pentru a arăta cât mai ”fioros” în clipul ”Stop România”. El a mai precizat atunci că nu se teme de poliție, dat fiind faptul că, spunea el, ”nu s-a întâmplat nimic ilegal” acolo. 

Leul a ajuns la grădina zoologică din Târgovişte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel