Urmărește emisiunea live


Dani Mocanu a fost reținut, după ce s-a bătut cu mai mulți oameni într-o benzinărie / video

Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore împreună cu fratele său.

Potrivit Antena 3, Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore împreună cu fratele său. Acesta a participat la o bătaie, într-o benzinărie, iar cei doi sunt acuzați acum de tentativă de omor.

Dani Mocanu, bătaie în benzinărie. Anchetatorii au schimbat încadrarea în tentativă de omor 

Procurorii şi poliţiştii argeşeni au efectuat cercetări pentru tentativă de omor, după ce un bărbat a fost agresat de mai mulţi indivizi într-o benzinărie din municipiul Piteşti.

"Ca urmare a administrării probatoriului şi obţinerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", se arată într-un comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Agresiunea s-a produs în noaptea de 18 spre 19 august, poliţiştii intervenind la faţa locului în urma unui apel la 112.

"La momentul sosirii poliţiştilor, la faţa locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală. Poliţiştii au întocmit din oficiu un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar în cauză se desfăşoară cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", a transmis IPJ Argeş.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, unul dintre cei care au participat la incident a fost cântăreţul de manele Dani Mocanu, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel