Dănciulescu, întoarcere la Dinamo? Prima reacție a oficialului

Ionel Dănciulescu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a vorbit despre o posibilă revenire la echipa din Ștefan cel Mare, dar și despre situația dezastruoasă în care se află echipa sa de suflet.

„Niciodată să nu spui niciodată", a spus Dănciulescu pentru Telekom Sport, potrivit Prosport, în momentul în care a fost întrebat despre o posibilă revenire.. Fostul atacant al roş-albilor a devenit director general în martie, după ce fusese director sportiv al clubului. El mai fusese numărul doi în club, în 2014, dar în 2015 a fost înlocuit cu Daniel Stanciu, care acum e la CFR.

La finalul lunii septembrie 2018, Danciu a anunţat că părăseşte echipa, pentru că rolul său era unul mai mult decorativ. În octombrie a fost prezentat ca manager sportiv al Farului, echipa unde Ciprian Marica e acţionar majoritar.

Dănciulescu a avut şi un mesaj pentru Gicu Grozav, cel care azi şi-a reziliat contractul cu Dinamo. "Nu am cuvinte. Gicu a venit cu sufletul la Dinamo, dar niciodată nu o să fiu de acord cu felul în care a executat penalty-ul. Şi eu am executat multe penalty-uri, dar am executat serios, nu superficial. Îmi pare rău pentru el, pentru Dinamo. O singură soluţie: unitate", amai adăugat Dănciulescu, potrivit sursei citate.

Gigu Gorzav și-a reziliat azi contractul cu Dinamo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel