Dăncilă vs. Iohannis. Adrian Ursu, analiză: Aplauze / A reușit să mai extragă din zona de nehotărâți

Adrian Ursu
Adrian Ursu

Adrian Ursu a făcut o analiză în urma dezbaterilor organizate marți de Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

Adrian Ursu a fost întrebat, miercuri dimineață, în platoul Antena 3, ce i-a rămas în minte după cele două dezbateri organizate de Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. „Atmosfera – cred că a rămas pentru mai toată lumea. Diferența dintre atmosfera dintr-un loc și celălalt loc. Multă ostilitate, hărțuire cu întrebări în conferința de presă convocată de Viorica Dăncilă, mult protocol", a spus Adrian Ursu.

Cu referire la evenimentul organizat de Viorica Dăncilă, acesta a declarat: „Numărul de întrebări a fost incomparabil mai mare, numărul de ziariști cred că triplu. A enunțat de la început că poate să vină oricine. A încercat să pună față în față cele două metode de selecție".

„Dincolo de asta, tabloul general - cred că pentru fiecare dintre cei care au privit - arată altfel. La publicul său probabil că Klaus Iohannis a obținut un rezultat bun. Viorica Dăncilă la publicul său a fost aplaudată. Cred că în zona de nehotărâți poate că unul dintre cei doi candidați – nu o să zic eu acum care – a punctat. A reușit să mai extragă ceva din zona de nehotărâți în favoarea sa", a mai spus Adrian Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel