Dăncilă, vouchere vacanță 2019. Anunț pentru români

Vouchere de vacanță
Vouchere de vacanță

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat că s-a stabilit la nivelul Guvernului menţinerea în anul 2019 a voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei.


"Am stabilit la nivelul Guvernului continuarea unei măsuri foarte apreciată, atât de angajaţii din sistemul public, cât şi din sectorul turismului. Mă refer la menţinerea în anul 2019 a voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei. Am luat această decizie având în vedere atât beneficiile economice, cât şi pe cele sociale", a declarat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit premierului, peste 1,2 milioane de români beneficiază în acest an de vouchere de vacanţă şi sunt încurajaţi să îşi petreacă concediul în ţară.

"Pentru sectorul turismului, această măsură a avut efectele aşteptate, dacă ne uităm la creşterea cu 15% a unităţilor de cazare pentru care a fost solicitată clasificarea la Ministerul Turismului, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În plus, în primul semestru al acestui an, numărul de turişti a crescut cu 4,1% în comparaţie cu anul trecut, potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică", a mai afirmat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel