Dăncilă, vizită în Spania, în ziua în care ar trebui să se vadă cu Iohannis

Dăncilă
Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat că se va afla, joi, într-o vizită de lucru în Spania, unde va avea o întrevedere cu omologul său spaniol şi va fi primită de regele Spaniei. 

"Mă voi afla mâine într-o vizită de lucru în Spania, unde voi avea o întrevedere cu omologul meu spaniol şi voi fi primită de regele Spaniei", a declarat Dăncilă la începutul şedinţei de Guvern de miercuri.

Şefa Executivului a precizat că va fi însoţită în Spania de vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, dar şi de miniştrii Afacerilor Externe, Apărării, Mediului de Afaceri şi Fondurilor Europene.

"Cu prilejul acestei vizite, vom discuta aspecte ce ţin de cooperarea în plan european dintre România şi Spania, aprofundarea relaţiilor bilaterale în domeniul economic, al apărării, administraţiei publice, absorbţiei fondurilor europene. Un alt subiect de interes comun îl reprezintă (...) aprofundarea cooperării în plan european, în perspectiva preluării şi exercitării de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene", a mai afirmat premierul.

Vezi și: Iohannis, scrisoare Dăncilă. Chirieac: Opoziție la rupere. Dovadă de autism

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel