Iohannis, scrisoare Dăncilă. Chirieac: Opoziție la rupere

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis i-a transmis prim-ministrului Viorica Dăncilă o invitație la consultări, mâine, în ziua în care premierul va face o vizită de lucru în Spania. Analistul Bogdan Chirieac susține că Președintele României a ales o modalitate de a face opoziție care îi va îndepărta simpatizanții.

Klaus Iohannis a invitat-o la Cotroceni pe Viorică Dăncilă pentru a avea o discuție pe tema rectificării bugetare pe care premierul a anunțat că o va face independent de voința Președintelui României. Analistul Bogdan Chirieac susține că planul lui Iohannis de a invita premierul la discuții în ziua în care nu este în țară indică modalitatea clară aleasă de Iohannis de a face opoziție.

"Este modalitatea domnului președinte Iohannis de a face opoziție, la rupere. Nu știu de ce face lucrul acesta, probabil că dânsul nu mai dorește să candideze, pentru că acest tip de opoziție nu îi aduce alături decât așa-zisa opoziție anarhistă, asta înseamnă o parte din USR, că nu e tot USR-ul anarhist, și câțiva cetățeni din haștag, mă rog, obișnuiți ai luptelor cu jandarmii", a declarat Bogdan Chirieac.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel