Dăncilă, scuze în ședința comună NATO după atacul în rafală al lui Iohannis

Dăncilă
Dăncilă

Viorica Dăncilă și-a prezentat scuze în numele lui Klaus Iohannis după ce președintele României a atacat coaliția de guvernare în ședința solemnă de la Palatul Parlamentului cu ocazia aniversării a 15 ani de la aderarea României la NATO şi 70 de ani de la înfiinţarea Alianţei Nord-Atlantice.

Azi am venit la o şedinţă solemnă dedicată aderării ţării noastre la NATO. Regret că acest eveniment important a fost transformat de către președintele României într-un eveniment de campanie electorală. Îmi cer scuze eu, prim-ministrul României, tuturor celor care astăzi se așteptau la o ședință solemnă dedicată acestui eveniment major, a afirmat Viorica Dăncilă.

De asemenea, Liviu Dragnea a declarat că din respect pentru această zi, răspunsurile care meritau date astăzi președintelui Klaus Iohannis, le vor da în zilele următoare.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării a 15 ani de la aderarea la NATO, că "asaltul fără precedent" al majorităţii PSD la adresa statului de drept "riscă să fragilizeze" statutul României în Alianţă şi în UE. 

Vezi și: Iohannis, atac dur la PSD, în ședința solemnă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel