Dăncilă: Drumul Plaiul Foii arată cât de eficient a fost programul PNDL

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a subliniat eficienţa programelor guvernamentale PNDL I şi PNDL II cu prilejul vizitei efectuate în judeţul Braşov, unde i-a fost prezentat un obiectiv realizat cu astfel de fonduri, drumul către zona turistică Plaiul Foii.

"Este un drum foarte important, acest drum arată cât de eficient a fost acest program PNDL I, PNL II - din câte ştiu eu este realizat prin PNDL I (drumul către Plaiul Foii-n.r.) şi aceste programe - fie că vorbim de PNDL I, PNDL II, au ajutat comunităţile locale. (...) Sunt finanţări care ajută comunităţile locale şi acesta este rolul ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi faptul că aceste două programe au fost implementate cu succes în aproape toate comunităţile arată că decizia a fost foarte bună şi că trebuie continuată", a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă, arătând că primarii au accesat aceste fonduri "indiferent de culoarea politică".

La Centrul de vizitare al Parcului Naţional "Piatra Craiului", premierul a fost întâmpinat cu o expoziţie de produse tradiţionale şi produse bio - din carne, din lapte şi produse de pescărie, gemuri, sucuri şi ceaiuri, ale unor producători din zonă.

"Avem tradiţii, avem produse foarte bune, care, din păcate, nu sunt cunoscute şi de aceea prin intermediul târgurilor pe care le vom face, a ministerelor de linie, şi de ce nu, pentru că domnul primar (al oraşului Zărneşti - n.red.) vorbea de turism, poate ne gândim şi la un turism gastronomic, ca turiştii să guste din produsele noastre tradiţionale şi să ducă acest lucru mai departe", a spus premierul.

Ea a mai menţionat că a promovat aceste produse şi în calitate de vicepreşedinte al Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European.

Vezi și: Daniel Suciu anunţă PNDL 3: Nu ne vom opri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel