Dăncilă, Dragnea și Tăriceanu refuză Ambasada SUA. Roșca Stănescu: Gest nefericit

Refuzul reprezentanților puterii de a fi prezenți la recepția organizată de Ambasada SUA, cu ocazia zilei Americii, a fost criticată de jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Viorica Dăncilă nu vor participa la recepția organizată de Ambasada SUA, cu ocazia sărbătoririi, în avans, a zilei Americii, conform Antena 3. Refuzul vine la o zi după ce Ambasada SUA și alte 11 ambasade și-au arătat îngrijorarea cu privire la modificările pe care puterea le propune pentru Legile Justiției.

"Una este să îl boicoteze pe Hans Klem..."

Jurnalistul Sorin Roșca Sătenscu a declarat că nu i se pare corectă atitudinea reprezentaților puterii. "Liderii majorității au găsit de cuviință de boicoteze Ambasada Statelor Unite. Nu mi se pare cel mai fericit gest pentru că este ziua Statelor Unite. Una este să îl boicoteze pe Hans Klemm, pe ambasador, să îl tragă de urechi dacă greșește, să-l împacheteze și să îl trimită de grabă în țara lui dacă ne încalcă suveranitatea și alta este să nu respectăm ziua națională a partenerului nostru strategic cel mai important. Nu cred că este fericit gestul", a declarat jurnalistul la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel