Dăncilă, dosar clasat. Alex Coita: Singura mea problemă este că ...

Alex Coita
Alex Coita

Analistul politic Alex Coita a comentat decizia procurorilor DIICOT de a clasa dosarul premierului Viorica Dăncilă, dosar deschis în urma acuzațiilor făcute de Ludovic Orban.

Alex Coita consideră că decizia procurorilor DIICOT de a clasa dosarul premierului României reprezintă un act de normalitate și nu înțelege de ce a fost nevoie să treacă atât de mult timp până a da un răspuns în această privință.

Am primit această veste ca pe un semn de normalitate, pentru că după cum știm, cei care au avut interesul, au putut să consulte acea plângere depusă de liderul PNL și nu era altceva decât un eseu de clasa a opta care nu se susținea în niciun fel. Salut această propunere de clasare ca pe un semn de normalitate. Singura mea problemă este că a trebuit să așteptăm atât de mult până să intre această decizie. Din punctul meu de vedere, era destul de clar pentru oricine că acea plângere penală nu se susținea în niciun fel. Ar fi fost foarte util dacă autoritățile judiciare ar fi acționat mai repede în sensul dispunerii clasării acestui document, care nu era decât o formă imatură de luptă politică, o dovadă a neînțelegerii mecanismelor democratice. Sper să fie un semn că se intră în normalitate și să nu mai avem. , a susținut analistul Alex Coita prin intermediul unei intervenții telefonice, la România TV. 

Vezi și: Viorica Dăncilă, înaltă trădare. Procurorii DIICOT au clasat dosarul premierului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel