EXCLUSIV  Dăncilă, autostrăzi. Neaga, director CNAIR: Am primit un telefon de la Ștefănescu

Narcis Ştefan Neaga, director general CNAIR, a vorbit, într-un interviu pentru DCNews și DCBusiness, despre situația autostrăzilor din România și cei 100 de kilometri care vor fi gata, despre care premierul Viorica Dăncila a vorbit recent.

"Am văzut că infrastructura e principală preocupare a multora şi este firescă. După 30 de ani este normal să avem aceste cerinţe. Anul acesta, noi trebuie să terminăm 100 de kilometri de autostradă. Pe 31 decembrie, şeful CNAIR trebuie să vină şi să-mi spună: "Avem cei 100 de kilometri de autostradă". Dacă zice că nu-i avem, pleacă acasă. Deci avem un act semnat, am promis acest lucru, trebuie să-l facem", a afirmat Viorica Dăncilă, într-un interviu acordat Antena 3, în perioada când a fost la Bruxelles.

După anunțul premierului, Narcis Neaga a mărturisit că a primit un telefon de la Codrin Ștefănescu:

"După ce a apărut anunţul doamnei premier, referitor la cei 100 de kilometri, duminică am primit un telefon de la domnul Codrin Ştefănescu. M-a invitat la partid, să explic care este situaţia cu cei 100 de kilometri. Este normal pentru că autostrăzile fac parte din programul de guvernare. M-am dus ieri, în Kiseleff, şi am stat de vorbă. Avea pe birou toate informaţiile legate de autostradă, avea poze. M-a întrebat ce se întâmplă cu cei trei kilometri. I-am explicat, a înţeles. Ştia că este asfalt pe diferenţa de 40 de kilometri. Era foarte bine infomrat. Mi-a zis: "Mulţumesc. Vezi-ţi de treabă. La revedere!". M-a întrebat când s-ar finaliza", a declarat Narcis Ștefan Neaga, director general CNAIR.

Mai multe detalii, în materialul video de mai jos:

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25