Dăncilă a trimis propunerile de miniștri lui Iohannis. Președintele îl refuză pe Corlățean - Surse Antena 3

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis propunerile de miniștri președintelui Iohannis. Conform Antena 3, Iohannis îl refuză pe Titus Corlățean, pentru Ministerul Justiției.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, în această după amiază, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri  pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Justiției, ministru al Fondurilor Europene și ministru pentru Românii de Pretutindeni.

Pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlățean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiției, Ana Birchall, cu specializări aprofundate în domeniul juridic,  pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, cu o experiență de 15 ani în domeniul afacerilor și fondurilor europene, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero, care a mai deținut acest portofoliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel