Dăncilă, schimbare miniștri. ”Cred că acest lucru ne-a costat mai mult”

Viorica Dăncilă a precizat în direct la România TV dacă fost o gafă a PSD faptul că în trei guverne ale alianței PSD-ALDE, s-au schimbat peste 80 de miniștri.

Întrebată dacă fost o gafă a PSD faptul că în trei guverne ale alianței PSD-ALDE s-au schimbat peste 80 de miniștri, premierul Viorica Dăncilă a răspuns: 

”Nu știu dacă faptul că au schimbat miniștri ne-a afectat foarte mult. Au fost guverne care au schimbat la fel un număr foarte mare de miniștri. Cred că ne-a costat un pic că am schimbat trei guverne. Acest lucru cred că ne-a făcut să ne zdruncinăm un pic. Să zdruncinăm încrederea oamenilor. Cred că acest lucru ne-a costat mai mult decât faptul că am schimbat miniștri. Pentru că un ministru intră în guvern, dar dacă nu face performanță este normal să vină altul. (...) Nu pot să îi judec pe colegii mei atâta timp cât nu am fost premierul guvernelor respective. În altă ordine de idei trebuie să ne gândim că un ministru trebuie să aibă și susținerea politică”, a precizat Viorica Dăncilă în direct la România TV. 

Vezi și: Dăncilă: PSD nu mai este dispus să asculte de o singură voce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel