Dăncilă: PSD nu mai este dispus să asculte de o singură voce

Viorica-Dăncilă-Prim-ministrul-României
Viorica-Dăncilă-Prim-ministrul-României

Viorica Dăncilă a făcut precizări în direct la România TV despre modul în care vede viitorul Partidului Social Democrat, în cazul în care va obține funcția de președinte. 

Întrebată cum va arăta PSD-ul post Liviu Dragnea, în cazul în care va câștiga funcția de președinte al partidului, Viorica Dăncilă a răspuns: 

”Nu vreau să fac referire la ce a fost. Fiecare a avut propria abordare. Nu vreau nici să o apreciez și nici să o condamn. Eu voi spune despre modul în care văd eu schimbate lucrurile. Eu văd o altă abordare. O abordare în care fiecare președinte de organizație, membri, să ia deciziile împreună. Să nu mai fie decizia luată doar de președintele partidului. Să ne asumăm împreună și lucrurile bune și cele rele. Să ascultăm opinia fiecăruia pentru că nimeni nu deține adevărul absolut sau cea mai bună soluție. Soluția este prin dialog. (...)

Trebuie să avem o abordare mult mai amplă atât în plan intern cât și în plan extern. Repet, nu cred că acum Partidul Social Democrat mai este dispus să asculte de o singură voce. Cred că oamenii vor să vorbească, să spună punctul de vedere, să participe la decizii. Nu putem să cerem participarea noastră ca țară, la decizii dacă în propriul partid nu îi lăsăm și pe alții să participe la decizii. Deci acesta este modul de abordare pe care îl văd eu”, a precizat Viorica Dăncilă în direct la România TV. 

Vezi și: Dăncilă, la șefia PSD: Această competiție nu trebuie să strice relațiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel