EXCLUSIV  Dancă - Gâdea, scandal la Antena 3. Herjeu, după decizia lui Orban: Îl asigur de un lucru!

Dancă - Gâdea
Dancă - Gâdea

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară de la Antena 3 de către Mihai Gâdea.

Radu Herjeu a fost rugat să comenteze, pentru DC News, situația din studioul Antena 3.

”Din pacate, eu nu prea comentez situatii din televiziune inainte de a fi discutate in Consiliu. In plus, nu am vazut scena de aseara si nu cunosc nici circumstantele decat vag, din cele citite pe net. Il asigur insa, pe dl Orban, ca nu va fi nevoie sa sune niciun membru CNA, asa cum s-a mai intamplat, e suficient sa faca o sesizare care va fi tratata exact ca orice alta reclamatie a unui cetatean care considera ca s-a incalcat legea audiovizualului”, a zis Radu Herjeu pentru DC News.

Propunerea lui Orban

Amintim că Ludovic Orban, președinte PNL, a invitat la boicot după episodul de joi seară.

”În cadrul reuniunii Biroului Executiv voi propune ca Partidul Național Liberal să boicoteze emisiunea lui Gâdea până când Gâdea își va cere scuze public pentru atitudinea complet lipsită de politețe, de fairplay, de bun-simț, ca să nu spun atitudinea de dictator scos din minți de faptul că un reprezentant al PNL a spus un adevăr sau două adevăruri sau 10 adevăruri care l-au deranjat.

De asemenea, vom sesiza Consiliul Național al Audiovizualului pentru că este inadmisibil și nu vom tolera un asemenea comportament care frizează lipsa de educație și lipsa de acceptare a unei opinii diferite, care până la urmă fac parte din bagajul unui regim autoritar, au unui regim nedemocratic pe care nu putem să-l acceptăm.

Deci, Partidul Național Liberal probabil după data de luni nu va mai trimite niciun reprezentat la emisiunea lui Gâdea pentru că nu putem accepta să participăm la un simulacru de dezbatere", a zis Luvodic Orban, președinte PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel