Dana Grecu: "Va ajunge premier în locul lui Tudose. Sunt sigură"

Dana Grecu spune că este sigură cine va fi următorul premier al României, în locul lui Mihai Tudose. Ea spune că nu are nici un fel de îndoială.  

Realizatoarea TV spune că viitorul premier va fi Petre Daea. 

"Ministrul Agriculturii, Petre Daea o să ajungă foarte curând premier în locul lui Mihai Tudose, n-am nici o îndoială, dar nici un fel de îndoială nu am. E interesant programul său cu oaia. Mulți l-au persiflat foarte mult și au spus că domle e Daea cu oaia. E un program cu profunzime națională ca să zic așa și cu un puternic impact emoțional. A fost la târg președintele Camerei Deputaților, președintele României. Klaus Iohannis a fost inteligent. S-a gândit că îl are alături pe Daea, care este foarte popular și a fost foarte rezervat," a spus Dana Grecu. 

VEZI ȘI: Ministrul Petre Daea a dat LOVITURA. Vot MASIV

Președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, au participat joi la deschiderea oficială a Târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei - Indagra 2017.

La eveniment a fost de asemenea prezent și Liviu Dragnea, care l-a avut ca ghid chiar  pe ministrul Agriculturii, venit mai devreme la târg. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel