Dana Grecu, SMS în direct de la Moise Guran: Nu mi-e JENĂ

Dana Grecu
Dana Grecu

Moise Guran i-a trimis un mesaj în direct Danei Grecu, după o observația a moderatoarei Antena 3 cu privire la interviul acordat de Laura Kovesi pentru Europa FM. 

Dana Grecu a făcut o comparație între interviul acordat astăzi de Laura Kovesi în care a discutat despre ultimele declarații ale lui Victor Ponta referitoare la posibile întâlniri ale șefei DNA cu Liviu Dragnea și cel de la Europa FM.

Moderatoarea Antenei 3 a observat că interviul a fost unul realizat la o masă într-o altă locație, cu mai multe persoane, în timp ce interviul acordat lui Moise Guran de șefa DNA a avut loc chiar în biroul Laurei Kovesi, ceea ce a presupus mutarea tehnicii necesare unei transmisii radio, dar și tv. Dana Grecu a spus în acest context că Moise Guran s-a mutat cu tot radioul în biroul șefei DNA.

Moise Guran i-a trimis un mesaj Danei Grecu în care îi reproșa cele afirmate.

"Am primit un mesaj de la Moise Guran. El îmi scrie: Echipa noastră de transmisie este formată din doi oameni și mă întreabă dacă nu mi-e jenă. Îi răspund: Nu, nu îmi jenă. De ce să îmi fie jenă? De ce mi-ar fi jenă? Era o observație. Kovesi era la ea în birou și a chemat acolo radioul. Aa, că am zis că v-ați mutat cu tot radioul acolo. Păi n-ați fi avut cum, din punct de vedere tehnic să vă mutați cu tot radioul. Care-i treaba? " a spus Dana Grecu la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel