Urmărește emisiunea live


Dana Grecu, revoltată după ce a citit pe blogul lui Stelian Tănase

Dana Grecu s-a declarat, în finalul emisiunii moderată miercuri la Antena 3, revoltată după ce a citit o postare a lui Stelian Tănase pe blogul personal. 

Stelian Tănase a anunțat, miercuri, pe blogul pesonal, că weekend-ul trecut a aflat de la meșteșugarii, anticarii, negustorii de chilipiruri, artizanii din curtea Muzeului Țăranului Român că este ultima ediție.

Decizia a fost luată de noua directoare a MTR Liliana Pasima, instalată recent ca interimar.

"Nu mai dorește ca în curtea ei să se mai organizeze așa ceva, o batjocură!" – ar fi zis, cu trimitere la vechiul director Virgil Nițulescu – cum ne spun mai mulți expozanți. O d-nă mă întrebă ce va face de acum încolo, cu ce-și crește copii!? Pentru că de cinci ani ea vine aici în fiecare week-end să îți vindă marfa ( alimente bio și eco, preparate în casă de ea) !? Ca ea, sunt mulți care dacă se închide tîrgul rămîn pe drumuri.", scrie Stelian Tănase.

"În Occident salariile personalului din muzee,  bugetele muzeelor depind strict de numărul de vizitori. D-na Corina Șuteu . ministrul de resort – a stat 6 ani la NY ca director ICR – și stie bine asta. Daca era așa și la București nu cred că ar fi indrăznit cineva să închidă tîrgul ! Un tîrg despre care presa a scris in nenumărate rînduri elogios. Nu mai spun ca fiecare ediție este reflectată in emisiunile mai multor televiziuni. !!! Poate că MȚR nu are nevoie de imagine…Unii dau milioane bune pentru un minut la o televiziune. Tirgul face serviciu gratis prin interesul pe care il stirnește", mai spune Stelina Tănase.

"În week-end-ul viitor curtea MȚR – spre deosebire de ultimii 5 ani- va fi goală. Noua directoare Liliana Pasima – manager interimar, 40 de zile de mandat – va veni vineri, sîmbătă și duminica să-și admire opera – curtea pustie", conchide Stelian Tănase.

Dana Grecu, revoltată

La finalul emisiunii "La ordinea zilei" de miercuri, Dana Grecu și-a exprimat revolta față de ceea ce se întâmplă la MNȚR.

"Văd pe blogul lui Stelian Tănase o informație care mă revoltă. Omul a aflat de la artizanii din curtea MNTR că este ultima ediție. Ați venit în București? Ați fost vreodată la MNȚR? Au venit copiii cu autocarele din țară în vizită în București, la MNȚR? Cu siguranță v-a adus ceva acasă făcut de cineva care trăiește din făcutul ăsta. Pentru ce tai sursa de venit pentru niște oameni care migălesc lucruri atât de frumoase și reprezentive pentru nația asta. E drept, ICR etala la târgurile internaționale pentru promovarea imaginii României niște falusuri. Iertați-mă, n-am văzut la MNȚR falusuri de vânzare, nu existau", a spus Dana Grecu.

Ana Birchall, promisiune

Deputatul PSD Ana Birchall, unul dintre invitații Danei Grecu în emisiunea de miercuri, a anunțat că mâine va adresa o scrisoare și o întrebare ministrului Culturii Corina Șuteu legat de această temă: "să ia măsuri pentru că nu este în regulă ce se întâmplă. Este inadmisibil!", a spus Ana Birchall.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel