EXCLUSIV  Dana Grecu: ”Recunosc că mesajul a fost ciudat”. Avertisment sau amenințare?

Dana Grecu a făcut o mărturisire tulburătoare în emisiunea ”La Ordinea Zilei” de la Antena 3. Jurnalista le-a făcut o confesiune celor care o urmăresc zilnic: ”Mi se transmite să mă car acasă”.

Dana Grecu subliniază că nu știe care e ideea acestor mesaje care o trimit acasă pentru că stă prea mult pe drumuri, dar le spune celor care nu vor să o mai vadă la București un singur lucru: ”Nu plec”. 

Jurnalista de televiziune a precizat, pentru DCNews, referitor la mărturisirea făcută luni seară, în cadrul emisiunii pe care o moderează, că ”am primit un mesaj telefonic în care am fost sfătuită să mă întorc la Pitești ca să nu mai umblu noaptea pe drumuri. Am mai primit amenințări- în urmă cu mai mulți ani am primit un porumbel mort la ușă. Acum a fost diferit. Recunosc că acum mesajul a fost ciudat, pentru că nu am știut cum să-l iau: ca pe un sfat prietenesc care mă avertiza să mă protejez sau ca pe o amenințare că dacă nu mă potolesc, îmi aranjează ei ceva”.

Dana Grecu recunoaște că mesajul a fost unul confuz, mai ales că persoana care i l-a trimis a știut că face naveta București-Pitești și că stă pe drumuri. Nu a făcut mesajul public din teamă, ci doar pentru a informa publicul despre mesajele de amenințare pe care le primește pentru că-și face meseria de jurnalistă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel