Dana Grecu - Radu Tudor, despre Traian Băsescu. "Ăsta, săracul, este atât de eșuat"

Jurnaliștii Dana Grecu și Radu Tudor au vorbit, vineri, în emisiunea "La Ordinea Zilei", de la Antena 3, despre fostul președinte Traian Băsescu. 

"Dorel Onaca (secretar general al PMP) e un băiat, nu e politician și nu o să fie niciodată, un băiat simpatic, care se face util. Dorel Onaca ar putea fi confundat cu aghiotantul lui Traian Băsescu, dar în materie de previziuni, de declarații politice, nu are absolut nicio legătură, în rest, e un băiat simpatic. El, în general, are o atitudine de compasiune față de marinari, pentru că el a salvat foarte mulți marinari și el încearcă să-l salveze și pe Traian Băsescu, numai că ăsta, săracul, este atât de eșuat, Traian Băsescu, încât Dorel, probabil, va fi singurul lui eșec în calitate de scafandru", a spus Radu Tudor, la Antena 3. 

"Nu știu, Radu, când îmi spui că un om este eșuat, eu văd, așa, un om distrus, care are foarte multe dosare", a replicat Dana Grecu. 

"Nu neapărat. E un om detestat de 90% din populația României, este individul care are cel mai prost bilanț în calitate de președinte al României, de la căderea lui Nicolae Ceaușescu, este un om care a reușit să dezbine țara cum n-a făcut-o nimeni altcineva și, din punctul acesta de vedere, e un om detestat și detestabil", a completat Radu Tudor. 

Dana Grecu a adăugat: "Mie nu mi se pare un om eșuat, nu cred, nu cred că stă, așa, cu mâinile în sân". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel