Dana Grecu: NU aveți ce căuta în politică. Este inadmisibil. Sunt șocată

Dana Grecu i-a spus unei invitate că nu are ce căuta în politică.

Jurnalista i-a zis acest lucru Valeriei Schelean, politiciana care deschide lista PNL Caraș-Severin la alegerile parlamentare, după ce aceasta a explicat cum de Roberta Anastase candidează pe 11 decembrie.

"Cred că listele au fost făcute și la Prahova de către conducerile județene în acord cu toate principiile pe care partidul le are. Nu cred că doamna Roberta Anastase are o problemă. Cred că această doamnă îndeplinește toate criteriile pe care noi le-am stabilit pentru a fi candidată la alegerile parlamentare", a zis Valeria Schelean.

"Doamne sfinte! Mă cutremur. Suntem prima dată față în față, sunteți un om tânăr și sunt șocată că aveți argumente din acestea cu fraze care încept aici și se termină dincolo... cum vă învață de la partid să spuneți. Iubesc oamenii care își spun propriile gânduri, dar dacă este ideea dumneavoastră înseamnă că nu aveți ce căuta în politică. Vreți să vă spun de ce? Este inadmisibil ca în fața unor imagini cu o doamnă care număra, din zece în zece, ca să iasă voturi la o lege pe care o voia, spuneți așa ceva. Susținând aceste aberații nu faceți decât să vă descalificați. Vă spune acest lucru un om care iubește PNL. Trebuie să ieșiți din șabloane", a zis Dana Grecu.  

[citeste si]

Roberta Anastase figurează pe lista PNL Prahova pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Prim-vicepreşedintele PNL Prahova, George Ionescu, a declarat că filiala judeţeană şi-a propus obţinerea a cinci mandate de deputat şi a două mandate de senator. Astfel, pe lista pentru Camera Deputaţilor figurează deputatul George Ionescu, Răzvan Sorin Prişcă, Roberta Anastase - fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, deputatul Paul Dumbrăvanu, fostul şef al ANPC Bogdan Nica, consilierul judeţean Dan Ciolac, fostul şef al Poştei Române Daniel Neagoe, consilierii judeţeni Gabriel Tudoran şi Cristian Popescu, dar şi fostul preşedinte al PNL Ploieşti Cristian Irimescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel